Матиа Биното, първият човек на Ферари, е най-критикуваният персонаж в шампионата

...
Матиа Биното, първият човек на Ферари, е най-критикуваният персонаж в шампионата
Коментари Харесай

Биното развя белия флаг: Мислим за 2023 година

Матиа Биното, първият човек на Ферари, е най-критикуваният персонаж в шампионата на Формула 1 тази година. Феновете на италианския отбор са единомислещи, че той е основният провинен за всичко, което се случва с Ферари през този сезон.

Единственото мнение на експерти и почитатели е, че Ферари позволи редица неточности, изключително в тактиката, които костваха борбата с Ред Бул за купата както при водачите, по този начин и при конструкторите.
 
Самият Биното има друго чувство за хода на сезона досега.

„ Разбира се, че постоянно желаеме да се подобряваме и да се учим от грешките. Тази година обаче хората ни приписват повече неточности, в сравнение с в действителност вършим. Хората нямат ясна визия за всичко, което се случва на пистата “, сподели Биното.

В момента в шампионата Макс Верстапен има 98 точки повече от Шарл Льоклер, който е трети след втория водач на Ред Бул Серхио Перес, до момента в който в конкуренцията при конструкторите Ред Бул има 118 точки повече от Ферари.

„ Разликата сред нас не е толкоз огромна, колкото демонстрират точките. Важно е да осъзнаем слабостите си, да приключим този сезон по допустимо най-хубавия метод и да се подготвим за идващия. Колите през 2023 година ще бъдат повече или по-малко същите като този сезон “, сподели Биното.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР